Szerintem J.R.R. Tolkien nem egy egyszerű író, hanem egy látnok. Az ő világképe megmutatja a Föld létrejöttét, sok kérdésre választ kapunk, és a tudósok, és az olyan emberek akik fikázzák a Gyűrűk Urát ezt akarják tőlünk elvenni. De vannak régészeti bizonyítékaim.

Ugyebár a Floresi előember, amit véletlenül hobbitnak hívnak? Mi van, hogy ha hobbitokat a terjeszkedő emberiség kiszorította a Megyéből, és vándorolni kezdtek, majd ott kötöttek ki. És hogy hol vannak az orkok? Logikus, a Neandervölgyi emberek csontvázai, a trollok kővé az entek pedig fává válltak.

Nincs itt evolúció, ahogy népvándorlás sincs.

A görögök és a rómaik a gondoriak leszármazottai, ahogy a germán népek a rohaniakké, a kelták pedig az Eriadori emberekké. A sumérok, az egyiptomiak és a többi ilyen nép pedig a haradiak és a keletlakók leszármazottai, ahogy a kínaiak. A négerek persze a varágoktól származnak. Nincs itt mit ragozni, mi európaiak magasabb szinten állunk hozzájuk képest, mert a vérünkben dúnadán vér csörgedezz. A tündék egy magasabb létsíkra kerültek, de még mindig látni őket, csak az emberek nem hajlandóak ezt észrevenni.

A tudomány eltitkolja előttünk ezt a történelmet. J.R.R. Tolkien Eru apostola...

A bejegyzés trackback címe:

https://kennethwithaker.blog.hu/api/trackback/id/tr754156847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása